Førstevalg blandt de jurastuderende for tredje år i træk

Landsdækkende undersøgelse blandt landets jurastuderende placerer for tredje år i træk Poul Schmith/Kammeradvokaten øverst på listen over landets mest attraktive arbejdspladser.

Landsdækkende undersøgelse blandt landets jurastuderende placerer for tredje år i træk Poul Schmith/Kammeradvokaten øverst på listen over landets mest attraktive arbejdspladser.

”Det samlede resultat vidner om, at vi som firma har en profil, der tiltrækker de unge, herunder de allerdygtigste. Både når det handler om attraktive og fleksible karriereforløb og faglig udvikling på store og vigtige sagskomplekser, men også når det gælder fokus på et stærkt sammenhold, diversitet og bæredygtighed. Det er et flot og velfortjent resultat, som vi er meget tilfredse med”, udtaler Managing Partner Jens Bødtcher-Hansen.

Analysevirksomheden Universum gennemfører hvert år en omfattende landsdækkende undersøgelse af Danmarks mest attraktive arbejdspladser blandt jurastuderende. Resultatet af undersøgelsen er netop offentliggjort. Det viser, at Poul Schmith/Kammeradvokaten igen i år indtager en førsteplads både blandt alle jurastuderende og blandt de såkaldte high achievers – de dygtigste jurastuderende.

”Vi er meget stolte af, at jurastuderende på landets universiteter igen i år har valgt os som det advokatfirma, de helst vil arbejde for i et meget stærkt felt af interessante arbejdspladser. Vores medarbejderes udvikling og trivsel er højprioritet for os, og med vores udviklingsprogram, GROW Academy, bestræber vi os på at kunne rumme mange forskellige karriereønsker. Hos os får man en advokatuddannelse på topniveau, man tilbydes stort ansvar samt spændende og udviklende arbejdsopgaver, og samtidig bliver man en del af et stærkt fagligt og inspirerende fællesskab med plads til individuelle hensyn. Derudover engagerer vi os som firma i det samfund, vi er en del af, og bringer vores grundværdi ’ordentlighed’ med os ind i den virkelighed, som omgiver os. Det er prisværdigt at se, at det bemærkes af de studerende,” siger områdedirektør for HR & Kommunikation, Dorte Plank-Nielsen.

Stor tak til alle de studerende, som har brugt tid på at deltage i undersøgelsen.

GROW | Sammen dyrker vi dit potentiale

Vi vil være det firma i advokatbranchen, der tilbyder nuværende og kommende medarbejdere de bedste rammer for at udleve deres fulde potentiale i jobbet. Det gør vi med udgangspunkt i vores kompetenceudviklingsprogram og medarbejderløfte GROW.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Flere end 20.000 personer abonnerer på vores nyhedsbreve og modtager løbende vores juridiske nyheder og publikationer. Nyhedsbrevene giver også et overblik over vores kurser, webinarer og netværksmøder, og fra tid til anden indeholder de information om særlige arrangementer inden for de områder, du interesserer dig for. Vi ser frem til at dele vores viden om juridiske emner med dig.